SVEIC 

Asset Management

Optimera hanteringen av dina tillgångar och upptäck enkelheten i en molnbaserad lösning.

Kontakta oss

Vad är SAMS?

SAMS står för SVEIC Assessment Management System och är en kraftfull SaaS-lösning för fastighets- och anläggningsförvaltning utvecklad av SVEIC AB. Med högteknologisk molnbaserad mjukvara blir det enkelt att hantera allt från lös egendom till fastigheter, underhållsaktiviteter, logistik och ekonomi.

Avancerade funktioner i SAMS gör det enkelt att identifiera, organisera och uppdatera information. Vi vet att dessa funktioner är avgörande för att fatta beslut och driva den dagliga verksamheten. Oavsett om du behöver hantera industrianläggningar, fastigheter eller utrustning ger SAMS dig den flexibilitet och funktionalitet du behöver för att uppnå dina mål.

Upptäck hur SAMS kan hjälpa dig att optimera din verksamhet idag!Karlatornet

Varför välja SAMS?

Upptäck potentialen i din fastighets- och anläggningsförvaltning med innovativa underhållshanteringslösningar som ökar produktiviteten och optimerar verksamheten.


Komplett produkt


SAMS är helt färdig att använda, det vill säga att den är konfigurerad med alla nödvändiga basfunktioner, processer, rapporter och kontrollpaneler 

Lång erfarenhet


Vår kunskap och expertis är grundad i omfattande erfarenheter och specifik kompetens inom området

AnpassningsbarSpecifikt utformad för att erbjuda en hög grad av flexibilitet, vilket gör att du kan anpassa användningen för dina unika behov och krav.

Skapa arbetsflöden


Funktion Business Process Management skapar arbetsflöden och tilldelar specifika uppgifter till användare/kontor samt hjälper dem att kontrollera utveckling och funktion. 

Inbyggd webblösning


Inbyggd webblösning som är helt tillgänglig via en standardiserad, pålitlig och skalbar webbläsare. 

MolnbaseratMolnbaserade system för fastighets- och underhållshantering möjliggör enkel åtkomst till realtidsdata från vilken plats som helst och när som helst, vilket förbättrar samarbetet och beslutsfattandet.  
SAMS Mobilapp

  Appen kan användas med Android och iOS.


   

Vad vi kan göra​

Tack vare vårt strategiska samarbete med marknadsaktörer kan vi designa och implementera en toppmodern molnbaserad webbapplikation för fastighets- och underhållshantering med den senaste teknologin i er organisation. Med regelbundna uppdateringar och underhåll kommer  applikationen alltid vara uppdaterad med branschstandarder, vilket optimerar din verksamhet och ökar effektiviteten. Vi ser till att applikationen uppfyller era specifika behov genom grundliga tester och kvalitetssäkring, vilket garanterar en sömlös användarupplevelse


Översikt

SAMS är en kraftfull SaaS-lösning för tillgångshantering från SVEIC AB. Byggd på en högteknologisk molnbaserad plattform, gör SAMS det möjligt för användare att enkelt hantera flyttbara tillgångar, fastigheter, underhållsaktiviteter, logistik och ekonomi. Med avancerade funktioner för igenkänning, organisering och uppdatering av information ger SAMS kritiskt stöd för beslutsfattande och operativa aktiviteter. Oavsett om du behöver hantera industriella anläggningar eller utrustning erbjuder SAMS den flexibilitet och funktionalitet som du behöver för att uppnå dina mål.

Upptäck hur SAMS kan hjälpa dig att effektivisera din tillgångshantering idag!01

Samla in rapporter från lokaler/anläggningar  

02

 Ta bilder och spåra dina tillgångar

03

Få tillgång till teknisk dokumentation på plats

 


Distribuera på molnet

Genom att dra nytta av molnets kraft kan du dra nytta av kostnadsbesparingar, bättre skalbarhet och förbättrad säkerhet för ditt fastighets- och anläggningshanteringssystem.


Effektivisera  

och förena verksamheten

Effektivisera din verksamhet med hjälp av vårt integrerade system - automatisera uppgifter och fatta välgrundade beslut med hjälp av realtidsöversikt.


Bemästra komplexitet

Effektiva lösningar för att hantera komplexa miljöer med verktyg som förenklar arbetsprocesser, hanterar stora mängder data och automatiserar uppgifter för att underlätta arbetet och öka produktiviteten.


Förbättrad motståndskraft 

och tillförlitlighet

Förebygger och korrigerar underhållsprocesser för tillgångar och platser, vilket säkerställer optimal prestanda och minskar driftstopp