Om oss

SVEIC grundades 2014 som ett litet konsultbolag och har sedan dess kontinuerligt utvecklats för att möta de förändrade kraven på marknaden. År 2020 genomförde vi en omfattande omorganisering för att skala upp vår konsultverksamhet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, men vår verksamhet sträcker sig över Europa och Mellanöstern. Vi erbjuder tjänster inom teknik och affärsutveckling samt konsultlösningar för företag som vill förstärka sin IT-kompetens.

Vår filosofi är att framgång kommer genom teamwork och samarbete, och vi är stolta över vårt team som brinner för att hjälpa våra kunder att nå sina mål. Vi tror på att bygga starka relationer, inte bara med våra kunder utan också inom vårt eget team där vi kan dra nytta av varandras expertis.

Innovation är en central del av vår verksamhet som låter oss vara kreativa på vägen att utveckla branschen och hitta nya möjligheter och lösningar. För att uppnå vårt mål krävs det också mod och ambition. Vi utmanar ständigt motstånd och konkurrenter och är inte rädda för testa nya idéer för att leverera de mest innovativa lösningarna. Dessutom strävar vi alltid efter att skapa ett nära samarbete med partners och kunder för att öka vår tillgänglighet och erbjuda en support att lita på.

Vårt team av experter är redo att hjälpa ditt företag att digitaliseras. Tillsammans kan vi navigera genom utmaningarna och hitta nya möjligheter till tillväxt, oavsett om du behöver effektivisera din verksamhet, förbättra kundupplevelsen eller stärka er digitala säkerhet.


Så om du är redo att ta ditt företag till nästa nivå, är vi här för att hjälpa dig!

Kontakt oss